Advertisement

Datça Açıklarında Deprem : Datca Aciklarinda 4 3 Buyuklugunde Deprem Muglaturk Mugla Son Dakika Mugla Haberleri Mugla Haber Mugla Asayis Mugla Tatil Fethiye Son Dakika Fethiye Haberleri Fethiye Tatil - Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi.

Datça Açıklarında Deprem : Datca Aciklarinda 4 3 Buyuklugunde Deprem Muglaturk Mugla Son Dakika Mugla Haberleri Mugla Haber Mugla Asayis Mugla Tatil Fethiye Son Dakika Fethiye Haberleri Fethiye Tatil - Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi.. Türkiye deprem açısından etkin bir dönemde. Ege denizi açıklarında bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın aktardığına göre, saat 22.57'de muğla datça açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 07.31'de 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ege denizi'nde, muğla'nın datça açıklarında richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, datça açıklarında saat 23.20'de 4,1 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini açıkladı. Türkiye deprem açısından etkin bir dönemde. Depremin derinliği 28 kilometre olarak belirlendi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Datca Aciklarinda 4 4 Buyuklugunde Deprem Kronos News Bagimsiz Haber Sitesi
Datca Aciklarinda 4 4 Buyuklugunde Deprem Kronos News Bagimsiz Haber Sitesi from kronos34.news
Afad tarafından yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 02.40'ta 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Muğla'ya bağlı datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, muğla'nın datça ilçesinin açıklarında deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın depremle ilgili açıklamasında gelişmelerin takip edildiği ifade edildi.

Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 07.31'de 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Derinliği 7.9 kilometre olarak ölçülen deprem, çevre yerlerden de hissedildi. Afad verilerine göre, muğla'nın datça ilçesinin açıklarında deprem meydana geldi. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, saat 12.45'te meydana gelen deprem 7 kilometre derinlikte gerçekleşti. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad (afet ve acil durum yönetimi deprem dairesi başkanlığı) verililerine göre saat 21.44 sularında muğla'ya bağlı datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 3.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 02.40'ta 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gi̇ri̇ş 04.07.2021 13:21 güncelleme 04.07.2021 13:21. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün datça'ya uzaklığı 44,9 kilometre olarak ölçüldü. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 07.31'de 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin şiddeti richter ölçeğine göre 5.2 olarak ölçüldü. Datça'nın 49,94 kilometre açığındaki depremin derinliği, 4,32 kilometre olarak belirlendi. Afad tarafından yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 02.40'ta 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın aktardığına göre, saat 22.57'de muğla datça açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 07.31'de 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Oyjpz5uffmkcgm
Oyjpz5uffmkcgm from www.evrensel.net
Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem: Saat 23:28'de olan depremin derinliğinin 2.51 kilometre, büyüklüğünün de 5.1 olduğu duyuruldu. Depremler 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde. Kandilli rasathanesi ise akdeniz'de depremlerin olduğunu duyurdu. Depremin denizin 6,98 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtildi. Afad 'ın son dakika olarak aktardığı bilgiye göre datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 28 kilometre olarak belirlendi.

Depremin şiddeti richter ölçeğine göre 5.2 olarak ölçüldü.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde datça ilçesi açıklarında saat 14.01'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Derinliği 7.9 kilometre olarak ölçülen deprem, çevre yerlerden de hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad 'ın son dakika olarak aktardığı bilgiye göre datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 28 kilometre olarak belirlendi. Saat 23:28'de olan depremin derinliğinin 2.51 kilometre, büyüklüğünün de 5.1 olduğu duyuruldu. Depremin merkez üssünün datça'ya uzaklığı 44,9 kilometre olarak ölçüldü. Depremin derinliği 3.20 km olarak ölçüldü. Ege denizi'nde, muğla'nın datça açıklarında richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Saat 23.34'te merkez üssü akdeniz datça açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri bakan yardımcısı ve bakanlık sözcüsü i̇smail çataklı, muğla'nın datça ilçesi açıklarında meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını bildirdi. Depremin derinliği 28 kilometre olarak belirlendi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça açıklarında richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gi̇ri̇ş 04.07.2021 13:21 güncelleme 04.07.2021 13:21.

Ktqommqryjiwtm
Ktqommqryjiwtm from icdn.ensonhaber.com
Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın aktardığına göre, saat 22.57'de muğla datça açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça açıklarında richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri bakan yardımcısı ve bakanlık sözcüsü i̇smail çataklı, muğla'nın datça ilçesi açıklarında meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını bildirdi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ise akdeniz'de depremlerin olduğunu duyurdu. Depremde can kaybı olmazken, çok sayıda kişi korku ile kendini sokağa attı.

Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem: Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 8.32 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.7'lik bir depremin meydana geldiğini bildirdi. Ege denizi'nin datça açıklarında saat 19.04'te 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın aktardığına göre, saat 22.57'de muğla datça açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7.17 kilometre derinliğinde olan deprem, datça'da hissedildi. Ege denizi açıklarında bir deprem meydana geldi. Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi.

Ege denizi'nde datça açıklarında saat 1322'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi datça deprem. Muğla'nın datça ilçesinin açıklarında, saat 23:23'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar